E-book DVM

Wil jij de liefde
van je leven vinden?

* ontvang gratis mini ebook

Yes DVM Ja, vertel mij hoe

Nee, ik kijk liever
nog even rond

Vul je email in
en ontvang
gratis het mini e-book
met 2 hoofdstukken

E-book DVM

Gratis MINI E-BOOK

Meteen het bed induiken?

15 Juni, 2017

`

Meteen het bed induiken?

Meteen het bed induiken tijdens de eerste date? Deze vraag krijg ik zo vaak. Vrouwen willen dat graag weten. Is het verstandig om te doen? Kan je het beter uitstellen? Als je het dan uitstelt, tot wanneer doe je dat dan?  Is er een bepaalde tijd of regel? Allemaal vragen die je onzeker kunnen maken in je keuze en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ieder heeft hier zijn eigen waarheid. Als jij je prettig voelt door het zo lang mogelijk uit te stellen, dan moet je dat doen.  Heb je er geen problemen mee om direct bij de eerste date lekker te seksen, doe dat dan vooral. Niemand houdt je tegen.

Ik kan me ook voorstellen dat je nieuwsgierig bent. Hoe is deze man in bed? Houdt hij het een beetje lang vol,  of is hij na 2 minuten klaar?  Als dat voor jou een afknapper is, misschien dan toch beter om daar snel achter te komen. Of misschien nog erger, hij heeft een hele kleine penis (3,8 cm micro), maar echt zo klein dat je er niks mee kan. Is dat voor jou een reden om te stoppen, of ga je voor zijn hart? Allemaal persoonlijke wensen en de vraag zal ook zijn:  hoe leuk vindt je hem?  En ben je bereid om wellicht wat behoeftes in te leveren?

Hoe denkt een man hierover? Vindt hij je meteen een slet als je het de eerste avond met hem doet? Of juist overdreven preuts als hij een paar weken moet wachten?

Ook voor een man zijn er geen regels. Toch moet je even terug naar de basis. Voor hem zal het geen probleem zijn om op de eerste date het bed met jou te delen. Een man kan dat zonder dat hij meteen denkt aan een relatie.  Een relatie begint voor hem niet met seks, het is een onderdeel van het geheel.

Begin dus met seks als je het gevoel hebt dat er een wederzijdse klik is.

Gaat deze man in mij investeren?

Hebben jullie dezelfde normen en waarden?

Die dingen zijn belangrijk.  Mocht je dus twijfelen, geef jezelf dan een eerlijk antwoord op de vraag: wil deze man jou beter leren kennen, is hij oprecht geïnteresseerd in jouw leven?

 

Note # de rest van dit hoofdstuk met persoonlijke anekdotes zal gepubliceerd worden in mijn boek