E-book DVM

Wil jij de liefde
van je leven vinden?

* ontvang gratis mini ebook

Yes DVM Ja, vertel mij hoe

Nee, ik kijk liever
nog even rond

Vul je email in
en ontvang
gratis het mini e-book
met 2 hoofdstukken

E-book DVM

Gratis MINI E-BOOK

Love coach

Veel single vrouwen zullen het beamen: de zoektocht naar de ideale partner brengt een hoop dilemma’s met zich mee. Als je dolgraag een vervolgafspraakje wilt, maar niet weet hoe je dat duidelijk moet maken. Als je een uur voor een date nog radeloos voor je kledingkast staat terwijl de zenuwen door je lijf gieren. Of als een man na een geweldige avond ineens niets meer van zich laat horen.

De ideale man

In 2016 telde Nederland 2,8 miljoen singles. Iets meer dan de helft daarvan is vrouw, waarvan het merendeel op zoek is naar een nieuwe relatie. Met apps als Tinder en Happn lijkt daten laagdrempeliger dan ooit. Desondanks zien veel vrouwen het als een noodzakelijk kwaad.

Maar je zoektocht naar de ware liefde kan ook léuk zijn. Soms heb je alleen een beetje sturing nodig. Love coach Diederik van Maren staat je in raad en daad bij in je zoektocht naar de ideale man.

Unieke aanpak

Diederik leert je in je eigen kracht staan. Trots op wie je bent en wat je te bieden hebt. Zodat ook voor jou de ideale partner binnen handbereik ligt.

Diederiks geheim? Heel simpel. Als man weet hij als geen ander wat andere mannen denken, voelen en verwachten.

Geeft een man je niet de aandacht die je verdient? Waar je vriendinnen al gauw om de hete brei heen draaien, zal Diederik zeggen waar het op staat.

Diederik was de afgelopen jaren onbezoldigd coach voor de vele vrouwen in zijn omgeving. Met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen heeft hij met zijn unieke aanpak al heel wat relaties in het zadel geholpen.